Politica de confidentialitate

Versiunea 1.0 din 17.05.2018

Pentru Benefiq Developments, confidentialitatea datelor dumneavoastra este de importanta majora. De aceea, ne angajam sa respectam si sa protejam confidentialitatea, luand toate masurile necesare. Prezenta politica descrie ce informatii cu caracter personal colectam de la dumneavoastra si modul in care le procesam, cand accesati acest site sau in general.

Acest website nu posteaza oferte de joburi si nu colecteaza date personale in scopul recrutarii.

OPERATOR DE DATE

Prin vizitarea acestui site, puteti oferi date relationate cu identificarea unei persoane sau cu o persoana identificabila.

Operatorul acestor date, Benefiq Developments, poate fi contactat via email: privacy@benefiq.ro.

INFORMATIILE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PUTEM COLECTA DE LA DUMNEAVOASTRA

  • Date furnizate voluntar de vizitatori

Completarea voluntara, explicita si optionala a datelor personale in zona “Contact”, ne da acces la adresa de email, necesara pentru a putea raspunde mesajului dumneavoastra, de asemenea nume prenume si numar telefon, daca aceste vor fi incluse in mesaj.

  • Colectare Automata a datelor

Adresa IP a calculatorului Dvs este colectata automat atunci cand vizitati website-ul nostru. Adresa IP este un numar alocat computerului Dvs atunci cand accesati Internetul si permite comunicarea cu alte computere si servere. Adresele sunt inregistrate din motive de Securitate IT si sunt folosite in forma consolidata pentru realizarea unor analize de performanta a site-ului.

  • Contact direct

In cazul in care contactati direct unul dintre consultantii nostri prin intermediul datelor de contact disponibile pe site, dezvaluind astfel datele dumneavoastra personale, va vom cere consimtamantul via email imediat dupa ce ne-ati contactat. Scopul acestei procesari este de a putea raspunde solicitarii dumneavoastra de a fi contactat.

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Persoanele vizate sunt indreptatite oricand sa obtina informatii referitoare la datele personale pe care le detinem despre ei si sa fie informati despre continut si sursa datelor, sa verifice acuratetea, sa corecteze datele, sa le completeze sau sa le modifice, sa ceara portabilitatea datelor. De asemenea se poate cere oricand stergerea, blocarea sau se poate obiecta, pe baze legale, la procesarea acestor date.

In masura in care procesarea informatiilor dumneavoastra cu caracter personal se bazează pe consimtamant, aveți, de asemenea, dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamatului nu va afecta legalitatea nici unei procesari realizate pe baza consimtamantului acordat inaintea primirii retragerii respective. De asemenea, puteti formula plangeri referitoare la procesarea informatiilor dumneavoastra cu caracter personal la autoritatea locala de protectie a datelor.

Toate cererile trebuie sa fie adresate catre privacy@benefiq.ro.

CUM SUNT UTILIZATE INFORMATIILE CU CARACTER PERSONAL

  • Va folosim informatiile cu caracter personal pentru a va trimite materiale de marketing direct prin e-mail atunci cand alegeti aceasta optiune prin formularul de contact, folosind ca baza legala consimtamantul. Puteti renunța oricand sa mai primiti comunicari de marketing viitoare prin retragerea consimtamantului.

Va vom oferi o caseta de selectare pe formularele pe care le folosim pentru a va colecta informatiile cu caracter personal; in cazul in care sunteți de acord sa primiti comunicari de marketing, trebuie sa bifati caseta “subscribe”.

De asemenea, va puteți exercita dreptul de renuntare la aceste comunicari în orice moment, bifand caseta “unsubscribe”.

  • Folosim datele dumneavoastra personale in cazul in care ne-ati contactat direct. In acest caz va puteti retrage consimtamantul contactand-ne pe adresa de email privacy@benefiq.ro si furnizand urmatoarele informatii: numele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon.

FURNIZAREA INFORMATIILOR CATRE TERTI

Pentru a facilita utilizarea eficienta a informatiilor dumneavoastra si pentru a va furniza continut si/sau resurse, va divulgam informatiile catre terti doar in urmatoarele situatii:

  • Catre furnizori: in mod periodic, putem implica sau angaja alte societati si persoane fizice pentru gazduirea sau mentenanta site-ului, pentru distribuirea mesajelor de marketing. Acesti furnizori vor avea acces numai la informatiile dumneavoastra cu caracter personal necesare pentru a-si indeplini functiile. Ne asiguram ca acesti destinatari vor respecta obligatii contractuale de confidentialitate.
  • Catre autoritatile competente daca stabilim, la libera noastra alegere sa o facem.

TRANSFERUL DATELOR IN AFARA UNIUNII EUROPENE

Benefiq Developments foloseste MailChimp pentru direct emailing. In cazul in care consimtiti sa primiti materiale informative datele dumneavoastra vor fi procesate de catre MailChimp, cu sediul in Atlanta, Georgia. MailChimp este certificat ca parte a PrivacyShield, adica a acordului de confidentialitate intre US si EU, conform Regulamentului 679/2016.. Politica MailChimp de confidentialitate va este disponibila in momentul in care consimtiti sa primiti materiale de informare.

SECURITATEA DATELOR

Benefiq are implementate masuri si politici de Securitate rezonabile pentru a proteja informatiile cu caracter personal impotriva pierderii, acesului neautorizat, modificarii sau distrugerii acestora. Accesul la datele Dvs este limitat doar persoanelor care au nevoie sa le cunoasca si care trebuie sa respecte confidentialitatea acestora.

Deasemenea facem eforturi rezonabile sa pastram informatiile cu caracter personal doar atata timp cat este necesar conformarii cererii din partea unei persoane sau pana cand persoana respectiva solicita stergerea lor.

CONTACT

Întrebarile, observatiile si cererile referitoare la prezenta Politica de Securitate a datelor sunt binevenite si trebuie adresate catre privacy@benefiq.ro.

Va multumim,

Echipa Benefiq